• 100% installatie garantie
  • Altijd een vrijblijvend advies
  • Regio Ospel, Weert en omgeving

Osroy staat voor ruim 10 jaar ervaring

Inmiddels is Roy Heldens als eigenaar van Osroy al ruim 10 jaar actief als verwarming- en aircospecialist. In die tijd hebben reeds vele klanten tot volle tevredenheid kennis gemaakt met de transparante werkwijze van Osroy. Snelle service, persoonlijk advies en slimme oplossingen zijn daarbij de speerpunten. Maak kennis met de man achter Osroy en kom meer te weten over de unieke aanpak van dit jonge bedrijf!

Met ‘Osroy’ is een droom van Roy uitgekomen en bedient hij als airco- en verwarmingsspecialist met een bezoekadres in Ospel de regio Weert. Voor zowel zakelijke- als particuliere klanten biedt hij een compleet pakket diensten aan op het gebied van airco- en verwarmingsoplossingen. Van de verkoop van nieuwe systemen tot aan het service en onderhoud, bij Osroy is uw opdracht in vertrouwde en ervaren handen!

De kwaliteiten van Osroy

Kiezen voor Osroy betekent kiezen voor kwaliteit. Dankzij de ruime ervaring op airco- en verwarmingsgebied krijg je bij Osroy eerlijk en persoonlijk advies. Zo kan je de juiste keuze maken die het beste past bij jouw persoonlijke situatie. Zo gaan we uitgebreid in op de diverse aircomogelijkheden en informeren we je over noodzakelijk airco-onderhoud.

Airco mogelijkheden

Verwarmen

Dat geldt ook bij de keuze voor een passend verwarmingssysteem. We kijken altijd naar een oplossing die past bij jouw wensen. Of dat nu een warmtepomp of toch een CV-ketel betreft. Op servicegebied is Osroy snel en flexibel maar ook duurzaam en prijsbewust. Kan iets worden gerepareerd? Dan kiezen we voor die optie in plaats van zaken gelijk te vervangen. Je merkt het: bij Osroy komen we echt met een oplossing die bij jou past!

Verwarming mogelijkheden