• 100% installatie garantie
  • Altijd een vrijblijvend advies
  • Regio Ospel, Weert en omgeving

Zorgenloos genieten van airco-installatie

Wil je niet onverwacht zonder airco komen te zitten maar heerlijk en zorgeloos blijven genieten van je airco-installatie? Dan is het goed onderhouden van je airco belangrijk. Laat deze jaarlijks controleren door een installateur van OSROY. Wij kijken de airco na en maken de installatie grondig schoon. Zo kan je probleemloos blijven genieten van je airco.

Waarom is airco onderhoud belangrijk?

Voorkom storingen en plan jaarlijks een apk in voor je airco. Goed onderhoud bepaalt de levensduur en houdt je airco-installatie schoon. Ook kan je de fabrieksgarantie verliezen als je de airco niet laat onderhouden door een professional. Achterstallig onderhoud van airco’s laten vaak storingen, hoge energiekosten en een verminderd vermogen zien.

Wanneer wij een nieuwe airco-installatie plaatsen bieden we je ook aan om een service- en onderhoudscontract bij ons af te sluiten. We komen dan periodiek bij je langs om je airco te controleren. Maar ook bij storingen en reparatie staan we voor je klaar. Als we er dan toch zijn, geven we je graag tips om je airco zelf schoon en optimaal functionerend te houden.

De pluspunten van ons onderhoudscontract zijn:

  • 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar
  • Bij een storing komt de monteur meestal dezelfde dag al bij je langs

Ontdek de hoge standaarden

Een installatiebedrijf voor verwarming, CV ketels, warmtepompen, airconditioning met enorm hoge service standaarden.

Meer over ons

Al veel tevreden klanten gingen jou voor