• 100% installatie garantie
  • Altijd een vrijblijvend advies
  • Regio Ospel, Weert en omgeving

Hybride warmtepomp kopen

Een hybride warmtepomp combineert een gascondensatieketel en een lucht-waterwarmtepomp met elkaar. Deze hybride installatie is geprogrammeerd om maximaal energie te besparen. Hij is dus goed voor het milieu en je bespaart op je energierekening. De op stroom werkende warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht en verwarmt hiermee de ruimte.

Op dagen dat het erg koud is springt de cv-ketel bij om het warmteproces te versnellen. Het mooie van deze hybride warmtepomp installatie is dat hij dit allemaal zelf kan regelen. De hybride systemen die OSROY plaatst zijn van hoge kwaliteit en perfect ingeregeld om een zo efficiënt mogelijk resultaat te leveren.

Niet iedere woning is geschikt voor een hybride warmtepomp

Afhankelijk van hoe goed geïsoleerd je woning is en het soort afgiftesysteem wordt de werking van de installatie bepaald. Minimale vereisten voor een goed werkende warmtepomp zijn vloer-, spouw-, en dakisolatie en minimaal dubbel glas in de gehele woning. Heb je een woning (of kantoorpand) dat gebouwd is na 1995? Dan heb je hoogstwaarschijnlijk de juiste soort isolatie. De reden dat isolatie zo belangrijk is heeft te maken met de lage temperatuurverwarming van de hybride warmtepomp. Daar komt het warmteafgiftesysteem in huis van pas. Hoe efficiënt de warmtepomp is, hangt samen met de aanvoertemperatuur naar de cv-ketel. Hoe lager deze blijft, hoe beter. Zo efficiënt mogelijk? Vervang radiatoren dan ook voor ‘lage temperatuur radiatoren’. Of dit ook in jouw situatie nodig is zoeken de specialisten van OSROY graag voor je uit.

Wat kost een hybride warmtepomp ?

Een hybride warmtepomp is van de warmtepomp soorten prijstechnisch het voordeligst, afhankelijk van het vermogen. Wat een hybride warmtepomp kost is erg afhankelijk van de situatie bij u thuis. We helpen u graag met een offerte om te berekenen wat een hybride warmtepomp voor u gaat kosten. Hierbij rekenen we ook de eventuele aanpassingen aan de cv ketel of meterkast mee. Daarnaast is net als bij volledige warmtepompen subsidie beschikbaar voor hybride systemen.

Ontdek de hoge standaarden

Een installatiebedrijf voor verwarming, CV ketels, warmtepompen, airconditioning met enorm hoge service standaarden.

Meer over ons

Al veel tevreden klanten gingen jou voor