• 100% installatie garantie
  • Altijd een vrijblijvend advies
  • Regio Ospel, Weert en omgeving

Aircosystemen voor thuis en op kantoor

Elk airconditioningsysteem heeft zijn eigen specifieke eigenschappen. Wij kunnen, afhankelijk van jouw wensen en behoeften, een systeem plaatsen dat de juiste eigenschappen heeft voor jouw woning of kantoorruimte.

Airco splitsystemen

Dit systeem wordt ook wel een enkel-splitsysteem genoemd. Deze airco is geschikt voor één kamer in het huis. Dit is de meest gekozen optie in Nederland omdat hij bijvoorbeeld een groot gedeelte van de gehele benedenverdieping kan verkoelen. Het onderdeel dat buiten wordt gemonteerd, de buitenunit, wordt bevestigd aan één binnenunit.

Multi-split airco systeem

Wanneer er meerdere binnenunits nodig zijn om aan jouw airco wensen te voldoen, maken we gebruik van een multi-split systeem. Een groot voordeel hiervan is dat meerdere kamers kunnen worden voorzien van een aircounit. De temperatuur kan ook voor elke kamer apart worden ingesteld. Daarbij komt dat je verschillende binnenunits, en dus verschillende designs, met elkaar kunt combineren. Zo heb je in elke kamer een perfect passende airco. Splitsystemen en multi-split systemen bestaan dus uit minstens één binnenunit en een buitenunit. De binnenunits komen in veel verschillende modellen zodat je ze naar eigen smaak kan uitkiezen en afstemmen op de ruimte waar ze worden geïnstalleerd. De meest gekozen modellen zijn:

Airco wandmodellen

Een wandmodel is de meest compacte binnenunit die er is. Omdat ze vaak wat kleiner zijn en je ze gemakkelijk op het interieur kan afstemmen, zijn ze erg geschikt voor verschillende ruimtes in huis. Een nadeel kan wel zijn dat hij goed zichtbaar is en moeilijk weg te werken is, hoe mooi het design ook is.

Vloermodellen airco

Heb je thuis een vensterbank of nis die je wilt gebruiken als ruimte voor de airco, dan is een vloermodel de beste keuze. Een airco op de vloer creëert ook geen tocht, omdat de lucht naar boven wordt geblazen. Daardoor kan dit type wel meer moeite hebben om een aangename koele luchtstroom te creëren.

Ingebouwde airco modellen

Een ingebouwde airco, ook wel plafondmodel genoemd, is de meest onzichtbare binnenunit die wij plaatsen. Het enige onderdeel wat zichtbaar is, zijn de roosters waar de lucht doorheen wordt geblazen. Wel is deze airco alleen te plaatsen in een verlaagd plafond of in een valse muur. Houd je van een strak interieur? Dan is deze airco de beste keuze.

Ontdek de hoge
service normen

Een installatiebedrijf voor verwarming, CV ketels, warmtepompen, airconditioning met enorm hoge service normen

Meer over ons

Al veel tevreden klanten gingen jou voor